Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MI TÖRTÉNIK, HA NEM VESZED ÁT A RENDELÉSED ?

Nem tapasztaltunk a közelmúltig ilyesmit, de sajnos tapasztalnunk kellett egy vásárlónknál, hogy rendelése leadása és elküldése ellenére a csomag visszaérkezett hozzánk. Első körben hittünk a vásárlónak, hogy a futárszolgálat nem végezte rendesen a munkáját. Azonban a hivatalos vizsgálat eredményeként kiderült, hogy bizony a vásárló nem adott részünkre valósi információt, félrevezetett minket, a csomag átvételét elutasította fizetési gondjai miatt. Emiatt igen kellemetlen helyzetbe kerültünk, a visszaküldött csomagért nekünk kellett a futárszolgálat felé további szállítási díjat fizetni. 

A sajnálatos esemény miatt arra a döntésre jutottunk, hogy ha a jövőben ilyen előfordul, a vásárlót értesítjük, hogy a jövőben csak úgy adhat le rendelést, ha a rendelésének összegét a szállítási költséggel együtt előre átutalja a céges bankszámlaszámra. 

Tájékoztatunk, hogy a rendelés leadása fizetési kötelezettséggel jár, erre vállalsz kötelezettséget, amikor leadod a rendelést. Jogszabály alapján elektronikus adásvételi szerződésnek minősül a rendelés leadása. Ajánljuk figyelmetekbe az ÁFSZ-t, a szállítási, adatvédelmi információkat, melyet a webshop oldalán elolvashatsz.

Rendelésed lemondhatod a megrendelés leadásáról számított 24 órán belül következmények nélkül.

Köszönjük a figyelmedet, hogy elolvastad a cikket.

Kellemes időtöltést és vásárlást kívánunk ! 

Love and Life Disney Webshop